DASHBOARD

Med et dashboard fra Optus Digitalbyrå finner du alt du trenger på samme side. Du slipper å kaste bort tiden din på å hoppe fra én markedsføringskanal til en annen for å finne alle dataene dine.

markedsverktøy

Effektive og oversiktlige rapporter

Et dashboard lar deg kombinere data fra flere kilder til én enkelt rapport, raskt visualisere dine KPI-er (Key Performance Indicators) på en måte som gir mening for deg, og effektivt dele resultatene med dine kollegaer.

Tre gode grunner til å ha dashboard hos oss

Tiden er dyrebar når du driver en bedrift — ikke kast den bort på å lage uendelige individuelle rapporter for alle dine online markedsføringskanaler. Et dashboard fra Optus Digitalbyrå sporer og rapporterer om  forretningsresultatene dine, og med et par klikk har du akkurat de markedsføringsrapportene du trenger for å ta bedre beslutninger for din bedrift.

Brukervennlig

Etter at vi sammen med deg har koblet til alle datakilder du ønsker, får du en unik URL som du kan gå inn på når som helst for å sjekke statusen på din digitale prestasjon. Om du ønsker å lage rapporter, er de kun et tastetrykk unna.

35 kilder ferdig oppkoblet

Vår løsning har ferdig programmeringsgrensesnitt (API) mot de aller fleste analyseverktøy. Enten dine data kommer fra Google Analytics, ActiveCampaign eller SEMrush, trenger du bare å forholde deg til ditt dashboard.

Oversiktlig og enkelt

Vi skreddersyr et dashboard etter dine ønsker og behov. Vi har egenutviklede moduler som forteller deg om de viktigste KPI-ene dine på et overordnet nivå, og andre moduler som gir deg informasjon om utvikling innen spesifikke områder. 

Vi kan hente data fra over 35 markedsverktøy

Med et dashboard fra Optus Digitalbyrå kan du koble sammen data fra mer enn 35 av de viktigste digitale markedsføringsverktøyene innen søkemotoroptimalisering (SEO), betalt søkemotorannonsering (PPC) og sosiale medier.

Noen av kundene som bruker våre dashboards

 

Armyshop

Estate Media

Parketteksperten

 

Dashboard fra Optus

LURER DU PÅ OM ET DASHBOARD ER NOE FOR DEG?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen