Select Page

Optus har hatt besøk av Christoffer Bertilsson, mannen bak Linkedkurs.no. Hans bedrift hjelper bedrifter og privatpersoner med å lykkes med LinkedIn, og har delt sine beste tips for hvordan du får bedre utbytte av denne plattformen.

Enten du er helt ny på LinkedIn eller allerede har hatt en profil en stund, trekker han frem fem punkter som er viktige for å lykkes:

Strategi

Få på plass en strategi som sier noe om hvilken målgruppe skal du nå. Baser LinkedIn-strategien på bedriftens strategi for å få en rød tråd. 

Personlige profiler

Bruk mindre tid på bedriftens egen LinkedIn-profil, og la heller de ansatte investere energi i sine personlige profiler. De brukes til å bygge nettverk med andre, og utgjør også indirekte bedriftens ansikt utad. Ikke undervurder hvor kraftfulle de er for din bedrift, og utnytt rekkevidden de kan gi deg.

Finn de rette personene

Finn de rette personene å knytte kontakt med. Ha LinkedIn-strategien din i bakhodet og se deg ut folk som er relevante for deg.

Nettverksbygging

Bygg nettverk med de relevante personene og benytt deg av personlige meldinger.

Markedsføring

Markedsfør deg selv og din bedrift ved å produsere godt innhold og dele idéer. Hold deg til strategien du la i begynnelsen. Finn emner du brenner for og som er relevante for din bedrift, og skriv om dem. Del også nyheter om hva som skjer i din profesjonelle hverdag. Tenk på om det vil gagne din bedrift å dele innholdet. Finn den gode balansen for hvor ofte du deler innhold. Én til tre ganger i uken er passe for de fleste.

Du må ikke nødvendigvis ha en betalt premiumkonto for å lykkes på LinkedIn. Fokuser på å dele godt innhold og knytte relevante kontakter, og du kan komme langt.

Ønsker du å vite mer om hvordan eksperten anbefaler å bruke LinkedIn? Lytt til hele intervjuet med Cristoffer Bertilsson.

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen