INNHOLDSPRODUKSJON

Optus Digitalbyrå hjelper deg med innholdsproduksjon slik at du får engasjerende innhold som formidler ditt budskap.

Innholdsproduksjon

Innhold er mer enn bare tekst

Bilder, layout, farger og fonter utgjør det visuelle uttrykket som bærer din nettsides tekstinnhold. Etter at det visuelle har fanget leserens oppmerksomhet, er det viktig at du med velvalgte ord får fortalt hvem du er og hva du gjør.

Innholdsproduksjon hjelper deg med å nå ut til din målgruppe

Godt formulert innhold gjør det mer sannsynlig at leseren forstår deg, og det vil bidra til at du blir tatt på alvor. Du vil bli oppfattet som mer autentisk, noe som er svært viktig for å drive vellykket markedsføring. Når besøkende får tilfredsstillende informasjon om hva du kan tilby, vil de vil bli lenger på siden din, og dette øker sannsynligheten for videre kommunikasjon og salg. 

Godt innhold er dessuten avgjørende for hvor synlig du er i søkemotorer, for sider med innhold av høy kvalitet oppnår bedre resultater i organiske søketreff. Når din side kommer høyt opp på trefflisten, vil du få flere klikk og flere besøkende.

Godt innhold

Hva vi gjør

Vi i Optus Digitalbyrå legger opp en strategi for hvordan du best kan nå din målgruppe, og hjelper deg med å lage innhold som er tilpasset din eksisterende eller nye nettside. Ønsker du bedre produktbeskrivelser og mer informative tekster om deg og dine tjenester? Artikler eller blogginnlegg om nyheter og aktiviteter? Kanskje nyhetsbrev om en kommende kampanje? Eller hva med å lage en reklamefilm? Noen kunder vil gjerne ha alt, mens andre bare trenger litt. Uansett hva du trenger, kan vi hjelpe deg med alt innhold!

Våre konsulenter samarbeider om å utforme innhold som gjør at du lykkes med din markedsføring. Dette innebærer blant annet å knytte innholdet på din nettside til algoritmene som søkemotorene bruker for å vise relevante søkeresultater. I tillegg sørger vi for at visuelt uttrykk og tekstinnhold sammen formidler og fremhever ditt budskap.  På denne måten bidrar vi til at du når ut til riktig målgruppe og får flere kunder.

Vi tror på tett oppfølging, og gjennomfører intervjuer med deg for å finne din stemme og sørge for at dine tekster får riktig fagspråk.

Kundeoppdrag

Lady Solskjerming AS

Nettsidedesign

Innholdsproduksjon

Campaign Manager

Merkekjennskap og -uttrykk

innhold på lady.no

ØNSKER DU HJELP MED INNHOLDSPRODUKSJON?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen