Select Page

KUNDECASER

Optus Digitalbyrå har mange fornøyde kunder. Her finner du referanser fra noen av dem. Ønsker du også flere kunder?

Armat/Arcelor Mittal

Optus Digitalbyrå kontaktet oss for å undersøke mulighetene for et samarbeid om digital markedsføring.

I den perioden hadde vi allerede en idé om “Thomsen tar tak”, en leadgenerator som skulle skape bevisstgjøring hos sluttbrukerne om våre Armat platetak. Tanken var å ha filmer på Youtube og komplementerende innhold på hjemmesiden vår. Fordi vi jobber med B2B-salg, var vår utfordring å nå ut til sluttbrukerne uten å ha direkte kontakt med dem. I samtale med Optus Digitalbyrå ble det avdekket at det kunne bli vanskelig å nå ut til denne kundegruppen uten å favne bredere enn vi først hadde tenkt.

Jens foreslo å lage en egen landingsside for “Thomsen tar tak”, med en e-bok og mulighet for et nyhetsbrev med distribusjon av godt innhold, i tillegg til en solid annonsepakke med søke- og bannerannonser.

Hele prosessen var veldig god, og samarbeidet med Optus Digitalbyrå var svært relevant for oss. De stilte gode spørsmål underveis, og greide å få frem et godt produkt. I tillegg til de digitale produktene fikk de også laget en helfigur av “Thomsen tar tak”, og denne ble svært godt mottatt på varemesser. Oppbygningen av “Thomsen tar tak” var en god gimmick, og samarbeidet med Optus Digitalbyrå gjorde at sluttbrukeren lettere forstår hvilke produkter vi kan tilby.

Optus Digitalbyrå er en enkel, profesjonell og sikker samarbeidspartner. Jens gjorde en kjempejobb i forkant av prosjektet for å selge inn Optus’ tjenester, og de levde opp til hans ord i det videre arbeidet. Seriøsiteten vi ønsker å formilde til våre kunder, har Optus klart å videreføre i kampanjen, og vi er veldig fornøyd.

Stig Tore Sjaastad

Salgsjef Norge, Armat

Lady Solskjerming

På det tidspunktet vi kom i kontakt med Optus Digitalbyrå, brukte Lady Solskjerming mye penger på markedsføring uten at vi følte at vi fikk tilstrekkelig igjen av investeringene. Det gikk særlig mye penger til søkeannonser som ikke var så relevante for oss.

Vi ønsket å se på leverandører i vårt nærområde, og har lenge vært i sponsorpoolen til LSK. Det er en flott møteplass for å inngå nye samarbeid, og vi har alltid vært opptatt av handle flest mulig tjenester og produkter fra lokale aktører. Jeg kjente Abtin fra tidligere, så da Optus etablerte seg i Lillestrøm i 2019 og tok kontakt med oss, var vi svært interessert i et samarbeid med dem. Vi fikk et godt inntrykk av byrået, og de har en transparent modell som tiltaler oss.

Vi inngikk avtale med Optus sommeren 2019, og overgangsperioden mot nyåret gikk bra. De gjorde godt forberedende arbeid for å kartlegge hva som burde og måtte gjøres på våre vegne.

Optus Digitalbyrå hjelper oss med mye. De har laget ny nettside og byttet system for nyhetsbrev slik at vi nå har Marketing Automation. De administrerer også våre Google AdWords søkeannonser. De skriver og publiserer artikler og annet innhold til nettsiden, og som vår Campaign Manager publiserer de blogginnlegg for oss og tar seg av kampanjemarkedsføring med posting av innlegg på Facebook og skriving av nyhetsbrev. I tillegg holder de på å lage en reklamefilm for oss.

Vi liker at vi kun betaler for tiden de bruker på hver oppgave, og slik betaler vi ikke for mer enn det vi får. De har gunstige priser, men får jobben gjort med gode resultater. Vi får valuta for pengene og er svært fornøyd med vår ROI. Vi har redusert våre markedsføringskostnader med 20%, og med vår nye nettside har vi fått 10% økning i antall konverteringer.

Vi får inn flere leads fra den nye nettsiden, og de er i tillegg veldig gode. Vi har god konvertering på dem og tjener godt på endringene som har blitt gjort.

Optus har en god forretningsmodell, og de tilbyr en sikker metode for å følge opp hvor stor avkastning vi får. Vi er spesielt fornøyd med at de har en prosjektleder som følger oss opp hyppig. Camilla gjør en formidabel jobb, og vi går gjennom rapporter og statistikk på jevnlig basis.

Optus viser fleksibilitet til å endre seg med forholdene, og har hjulpet oss med å gjøre nødvendige endringer i vår markedsføring etter at smittevernstiltakene ble iverksatt våren 2020.

Vårt samarbeid med Optus Digitalbyrå er virkelig lønnsomt for oss!

Morten Algøy

Daglig leder

Ønsker du å få enda mer ut av markedsbudsjettet ditt?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen