NETTSIDER

For at du skal nå ut til så mange som mulig, trenger du ryddige og stødige nettsider som er enkle å lese for både mennesker og søkemotorer. Optus Digitalbyrå hjelper deg med å lage nettsider som passer dine behov.

Våre nettsideløsninger

Optus Digitalbyrå leverer nettsider gjennom vår egen plattform Optus Website og WordPress. Vi anbefaler den beste løsningen basert på hvilke nettsidebehov din bedrift har. I Optus er vi opptatt av å levere brukervennlige løsninger som gjør det ukomplisert å holde siden oppdatert og levende.

Optus Website

Optus Website er et intuitivt program for nettsidebygging. Programmet gjør det enkelt å lage gode nettsider, og er svært fleksibelt,  effektivt og brukervennlig.

WordPress

WordPress er en av verdens mest populære publiseringsløsninger, og det er ikke uten grunn. WordPress er en svært allsidig løsning som gjør det enkelt å skreddersy nettsider, og som gir uante muligheter og stort rom for kreativitet.

Nettbutikk

I tillegg til Optus Site og WordPress, leverer vi også nettbutikkløsninger via WooCommerce. Med høy brukervennlighet og flotte og fleksible design, er dette et av de beste nettbutikksystemene på markedet.

Skreddersydde løsninger

Optus’ motto er «Sammen skal vi skape vinnende virksomheter». Vi brenner for å jobbe sammen med kundene våre for å levere gode og tilpassede løsninger. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at vi alltid anbefaler våre kunder å være med på en workshop når vi begynner arbeidet med nettsiden.

En workshop lar deg være delaktig i utformingen av nettsiden. Vi går grundig gjennom din bedrifts behov. Det gjør vi for å kartlegge hva du ønsker å oppnå med nettsidene, samt hvilke design- og oppbygningspreferanser du har.

Deretter lager vi en kravspesifikasjon som vi gjennomgår i fellesskap. Formålet med en kravspesifikasjon er at alle de involverte skal være klar over hva som skal leveres, samt hva som skal gjøres for å kunne levere det riktige produktet. Dette gjør vi for at du som kunde skal være trygg på hva du kjøper.

Daglig backup

Vi tar automatisk backup av nettsider hver kveld. På den måten kan vi alltid sette den tilbake hvis du skulle være uheldig å slette noe eller gjøre noe feil på siden.

Chat

Det er svært fordelaktig å ha chatfunksjon på nettsidene, fordi det forbedrer brukeropplevelsen. Derfor tilbyr vi dette kostnadsfritt til alle våre kunder.

SSL

SSL sikrer at informasjonen på nettsidene sendes trygt, og sertifikatet er et tegn på seriøsitet som gir deg og siden din tyngde. SSL er alltid inkludert i våre nettsideløsniger.

ØNSKER DU HJELP TIL Å UTFORME NYE NETTSIDER FOR DIN BEDRIFT?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen