OM OPTUS 

Optus skaper vinnende virksomheter.

Som digitalbyrå skiller vi oss ut på markedet ved å tilby resultatgaranti til alle våre kunder. Det betyr at hvis vi ikke leverer resultatet vi lover, faktureres ikke hele summen. Vår lokale tilknytning gjør oss unike på Romerike og i Bergen. Optus etterstreber å ha fornøyde kunder som ønsker et langsiktig samarbeid.

Optus skaper vinnende virksomheter

Gjennom vår kunnskap innen digital markedsføring hjelper Optus Digitalbyrå din bedrift med å nå ut til flere riktige kunder, investere smartere og øke fortjenesten. I tillegg til bred kompetanse innen feltet har vi også lokal kunnskap, som er et svært viktig for mange bedrifter når de skal drive markedsføring.

Optus er en forkortelse for «optimize us». Vi i Optus sier «oss» og ikke «kunden», for de beste resultatene skaper vi sammen.

Vårt team

Abtin Rahmanian

Abtin Rahmanian

Managing Partner

Abtin er en rådgiver som ønsker å skape vinnende virksomheter gjennom å digitalisere og effektivisere markedsføringen bedrifter driver, og bidra til økt salg og bedre omdømme.

Silje Oddstøl

Silje Oddstøl

SEO-konsulent

Som SEO-konsulent jobber Silje med søkemotoroptimalisering (Search Engine Optimization). Hun jobber for at kundens nettside dukker opp så langt opp som mulig i det organiske søkefeltet i søkemotorene.

Marius Dahl

Marius Dahl

Partner

Marius har jobbet med store og små bedrifter, både de som retter seg mot bedriftsmarkedet (B2B) og mot privatmarkedet (B2C). Som rådgiver motiveres han stort av å hjelpe andre med å lykkes.

Tobias Olaisen

Tobias Olaisen

CRO- og nettsidekonsulent

Tobias jobber med nettsideutforming og konverteringsoptimalisering i Optus. Tobias legger vekt på funksjonalitet og estetikk, og jobber kreativt for å levere et produkt både han og kunden er stolt av.

Jens Ellingsson

Jens Ellingsson

Partner

Som rådgiver ønsker Jens å hjelpe våre kunder å lykkes på nett. Han er opptatt av at markedsføring skal inneholde historiefortelling som får frem kundens budskap.

Ingeborg Midtsem-Utengen

Ingeborg Midtsem-Utengen

Innholdskonsulent

Ingeborg er innholdskonsulent i Optus, og har ansvar for å skrive og bearbeide tekstinnhold for våre kunder. Som litteraturviter har hun mye kunnskap om hvordan tekster og språk påvirker oss.

Camilla Ferstad

Camilla Ferstad

Prosjektleder

Camilla sørger for ryddig gjennomføring av våre kunders markedsplaner. Hun ønsker å skape trygghet og tillit, og er opptatt av å bygge gode relasjoner med våre kunder. 

Tobias Edwardsen

Tobias Edwardsen

Annonsekonsulent

Som annonsekonsulent er Tobias ansvarlig for annonser i Optus. Med bakgrunn i økonomi og prosjektledelse har han god innsikt i å analysere tall for å optimalisere annonser.

I Optus er vi:

Kundeorienterte

Optus skaper vinnende virksomheter i samspill med ansatte, partnere, våre kunder og våre omgivelser.

Kunnskapssøkende

Vi stiller høye krav til kompetanse, og tar beslutninger basert på innsikt, forståelse og erfaringer.

Vi samarbeider med de fremste aktørene på områder vi ikke leverer på selv, og bruker dem aktivt som rådgivere. Dette utvikler vår egen kompetanse, og gjør oss til et attraktivt og ledende eiermiljø drevet av en vilje til å styrke de selskapene Optus har som kunder.

Ærlige

I Optus gjør vi alltid et ærlig stykke arbeid, uansett oppgave. Vi holder fokus på det vi må gjøre for å nå målet, og tar ingen snarveier.

Vi har som mål å snakke direkte og forståelig, og vi viser respekt og skaper trygghet for hverandre og våre omgivelser. I Optus skal vi alltid sette kundene foran oss selv, lytte og være inkluderende.

Om vi ikke lykkes med oppgavene, skal vi ha rom for å innrømme feil og være ydmyke.

Engasjerte

Optus ønsker å være en viktig faktor i kundens digitale markedsføring. Vi hjelper kundene våre med å få bedre oversikt gjennom å gi tydelige data på hva som fungerer og ikke.

Vi har tro på at vi med vår kunnskap kan gi kundene noe ekstra.

Det er inspirerende å jobbe mot å bli et selskap med dyktige kollegaer over hele landet, og vi bidrar alle til å videreutvikle Optus til å bli et landsdekkende digitalbyrå.

SAMMEN SKAPER VI VINNENDE VIRKSOMHETER

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen