Optus AS hjelper Lillestrøm Sportsklubb (LSK) med digitalisering og automatisert markedskommunikasjon (marketing automation). 

Fokus på Romerike

Som et nyoppstartet mediebyrå i Lillestrøm med særlig fokus på Romerike, ser Optus AS stadig etter muligheter til å markedsføre sitt tilbud, og å komme i kontakt med bedrifter i nærområdet. Optus satser på lokale bedrifter, og derfor var det helt naturlig å ta kontakt med LSK.

Våre to virksomheter så raskt muligheter for et godt samarbeid. Optus skaper vinnende virksomheter ved å hjelpe bedrifter med å nå ut til flere kunder, investere smartere og øke fortjenesten, og skal hjelpe LSK med automatisering og digitalisering. LSK har på sin side et stort og velfungerende sponsorpool. Dette gir Optus mulighet til å møte og bli kjent med andre bedrifter på Romerike.

Hvordan bli Norges beste sponsorklubb?

LSK har som mål å skape Norges beste sponsorklubb. «Hvordan skal vi jobbe smartere og bedre for å få til det?» spurte de. For Optus var digitalisering svaret på det spørsmålet. Med et moderat antall ansatte, er det viktig for LSK å utnytte ressursene best mulig, og digitaliseringen gjør dette mulig.

Gjennom å digitalisere sine salgsprosesser, ønsker LSK å få tydeliggjort hva som er kundereisen til sponsorene deres. Klubben ønsker å få vist sine eksisterende og potensielle samarbeidspartnere at de bryr seg om dem, og å bygge trygge relasjoner. Digitalisering frigjør tid og energi til dette.

Digitalisering lar dem komme i bedre kontakt med potensielle og eksisterende sponsorer, i tillegg til å synliggjøre overfor disse at de jobber mer profesjonelt. Omleggingen gjør det tydeligere for klubben selv, og for deres samarbeidspartnere, hva de kan tilby og hva som skaper verdi. Med automatisert markedskommunikasjon vil de også få økt tilgang på det vi kaller «varme kunder»—kunder som er klare for å inngå en avtale.

Mer enn fotball

LSK er nemlig mer enn fotball. Det er også virksomhet, verdiskaping og nettverksbygging. I LSK pleier de å si at de «serverer nettverk til forrett, business til hovedrett og fotball til dessert». Fotballen er mulig fordi virksomheten og nettverksbyggingen utgjør grunnlaget for driften. LSK jobber i nettverk for sine kunder, og setter jevnlig opp sponsorarrangementer. Dette er viktige, nettverksbyggende møteplasser for LSKs samarbeidspartnerne, og de gir muligheter for relasjonsbygging utenfor sponsorenes relasjonen med LSK. Det skaper verdi i alle ledd.

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen