PROGRAMMATISK ANNONSERING

Med programmatisk annonsering kan du kjøpe annonseplasser på tvers av så godt som alle nettsider som er åpne for annonsering, uten at du trenger å forhandle med hvert enkelt medium. 

programmatisk annonsering

Vi hjelper deg med programmatisk annonsering

I Optus Digitalbyrå tilbyr en komplett annonsetjeneste. Vi hjelper deg med programmatisk annonsering gjennom en børs hvor vi byr på annonseplasser. På denne børsen betaler vi kun for visninger for et bestemt publikum. Ønsker du å nå en bestemt gruppe mennesker basert på kriterier som kjønn, alder, geografi eller interesser? Eller hva med å oppsøke personer som har besøkt nettsidene dine tidligere? Med programmatisk annonsering har vi mulighet til å nå dem på tvers av alle medier. Dette kan være landsdekkende aviser som VG, Dagbladet og Dagens Næringsliv, eller lokalaviser i det området din bedrift dekker. Det kan være blogger, nisjenettsteder, forumer eller andre, mindre nettsteder. Det er ikke lenger hvilket medium vi velger som er viktig. Vi retter oss mot akkurat det publikumet du ønsker å nå, uavhengig av hvilke nettsider de besøker.

Fordeler med programmatisk annonsering

 • Høyere kvalitet på annonser
  Ved å kun betale for visning av annonser for de som tilfredsstiller kriteriene for dine drømmekunder, vil du øke sannsynligheten for at de klikker og konverterer.
   

 • Mindre tidkrevende annonsering
  Vi sørger for at alle mediekjøp foregår i sanntid, uten behov for dialog og forhandling med annonseselgere i de enkelte mediene. Dette gir deg billigere annonsering i form av lavere administrasjonskostnader.
   

 • Mer kontroll over annonseringen
  Gjennom våre systemer for programmatiske annonsekjøp kan vi sette begrensninger for hvor mange ganger hvert enkelt menneske skal se annonsene dine. Vi kan også koble annonsene opp mot konverteringssporing. Da slutter vi å vise annonsene når kunden har gjennomført ønsket handling på nettsidene dine.

ØNSKER DU HJELP MED ANNONSERING?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan Optus Digitalbyrå kan hjelpe deg med å lykkes med dine annonser.

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen