TJENESTER

Optus Digitalbyrå kan digital markedsføring. Gjennom våre tjenester får du det du trenger for å styrke din merkevare og bli mer synlig på nettet. Vi hjelper deg med å nå ut til kunder, investere pengene dine på en smartere måte og øke fortjenesten.

Rådgivning

Med en medierådgiver fra Optus Digitalbyrå vil du ha en erfaren sparringspartner som kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring.

Les mer

I en mediebyråavtale setter vi opp en strategi med bakgrunn i dine behov, ønsker og utfordringer. Vi lager en medieplan og etablerer analyseverktøy og konverteringssporinger så snart du blir kunde hos oss. Du følges opp jevnlig slik at vi kan gjøre nødvendige justeringer og rapportere om resultater og anbefalinger. På den måten vil du hele tiden være oppdatert på hva som gir deg verdi.

Sosiale medier

Vi har spesialister som hjelper deg med å bygge opp en strategi for sosiale medier. Optus Digitalbyrå hjelper deg med både annonsering og innhold.

Les mer

Sosiale medier er i stadig større grad en del av hverdagen for de aller fleste. Ved å drive markedsføring i disse mediene kan du derfor nå ut til svært mange mennesker, og du treffer dem der de er i stedet for at de oppsøker deg gjennom søk.

For å kunne hjelpe deg på en god måte er vi avhengig av å forstå deg og din målgruppe. I sosiale medier er det brukerne som står i fokus, og derfor starter vi alltid med en workshop etterfulgt av en målgruppenalayse.

Digitalisering

Digitalisering bidrar til økt automatisering av dine prosesser, som igjen gir økt effektivitet.

Les mer

I utgangspunktet kan alt digitaliseres. Dette betyr likevel ikke at det nødvendigvis er smart eller effektivt å digitalisere alt. Digitalisering kan gi økt effektivitet, men du må også ta andre faktorer med i betraktning. Kundeservice og menneskelig relasjonsbygging er viktig å tenke på når dine salgsprosesser skal forbedres. I Optus kjenner vi godt til denne balansegangen, og vi hjelper deg med hele det sammensatte markedsføringsbildet. Hos oss får du hjelp med alt fra kundepleie, kundeløp og leadshåndtering til digitalisering og automatisering av dine salgsprosesser.

SEO og analyser

Vi hjelper deg med å komme høyt opp så høyt som mulig på organiske treff. Vi gjennomfører analyser for at du skal treffe riktig med din markedsføring.

Les mer

Søkemotoroptimalisering (SEO) dreier seg om få din nettside til å rangere så høyt som mulig i det organiske søket på Google og andre søkemotorer, som for eksempel Bing. Det er veldig viktig at din bedrift er synlig når noen søker på produkter eller tjenester du leverer, slik at din bedrift blir et naturlig valg.

Innhold og blogg

Optus Digitalbyrå hjelper deg med med å lage forskjellige typer innhold som formidler ditt budskap.

Les mer

Bilder, layout, farger og fonter utgjør det visuelle uttrykket som bærer din nettsides tekstinnhold. Godt innhold er avgjørende for både brukervennlighet og søkemotorrangering.

Optus legger opp en strategi for hvordan du best kan nå din målgruppe, og hjelper deg med å lage innhold som er tilpasset din eksisterende eller nye nettside. 

Trenger du bedre produktbeskrivelser og mer informative tekster om deg og dine tjenester? Artikler eller blogginnlegg om nyheter og aktiviteter? Kanskje nyhetsbrev om en kommende kampanje? Eller hva med å lage en reklamefilm du kan publisere i sosiale medier? Vi hjelper deg uansett hvor mye eller lite du trenger!

Betalingsløsninger

Vi leverer betalingsløsninger som støtter alle flater. Vi leverer også vår egen plattform som støtter offline bruk.

Les mer

Gjennom Optus Finans AS leverer vi sømløse betalingsløsninger for fysiske butikker og nettbutikker, samt for kunder som leverer mobile tjenester. Vi har en komplett løsning med betalingsterminaler, faktura og handlekonto. Vi tilbyr flere forskjellige løsninger ut fra hva som passer best for hver kunde.

Nettside og design

Trenger du ny nettside? Optus Digitalbyrå hjelper deg med å lage en nettside som passer til dine behov.

Les mer

For at du skal nå ut til så mange som mulig, trenger du en ryddig og stødig nettside som er enkel å lese for både mennesker og søkemotorer. Vi leverer ulike nettsideløsninger basert på dine behov, og vi går grundig gjennom hva din bedrift trenger slik at du får akkurat det resultatet du ønsker. Uansett hvor avansert side du ønsker deg, sørger vi for at den blir sikker og brukervennlig.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er viktig for at du skal være synlig for potensielle kunder.

Les mer

Vi i Optus hjelper deg med å sende ut blant annet kampanjeinfo, nyhetsbrev og kundeundersøkelser. Vi leverer e-postplattformen ActiveCampaign, og bygger maler som gjør det enkelt for deg å sende ut innhold. Det gjør det lettere for deg å oppnå god kontakt med dine kunder.

vi garanterer et godt resultat. 

Ønsker du flere riktige kunder?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen