WIREFRAMES

Wireframes gjør det lettere å planlegge en velfungerende nettside. Sammen med Optus Studio hjelper vi deg med god visualisering.

banner produksjon

Hva er wireframes?

Wireframes, eller sidestruktur, er en nettsideplan som demonstrerer hvordan ulike elementer og funksjoner på nettsiden vil samarbeide. Wireframes er en viktig del av designprosessen mot et godt brukergrensesnitt på nettsiden din.

Nettsiden er ditt butikkvindu på nettet

En nettside er en effektiv måte å fortelle kundene hvem du er på, og den er ditt butikkvindu på nettet. En dårlig nettside er et dårlig butikkvindu, og kunder går gjerne fort ut av en butikk hvor de opplever kaos og dårlig service. På samme måte er de snare med å forlate en nettside som er upraktisk og som ikke virker seriøs.

Kunder forlater vanligvis en nettside innen 15 sekunder hvis de ikke umiddelbart finner det de leter etter. En god nettside, derimot, har korte veier til god informasjon, og gjør det lett å komme i kontakt med aktøren bak siden. For ikke å miste kundene på veien til informasjon er det viktig at nettsiden har et intuitivt oppsett som passer deres brukeratferd. I tillegg må du formidle et tydelig og ekte budskap som gjør at det føles verdt å høre på hva du har å si.

Vi gir liv til din nettside

Med en informativ, pen og praktisk nettside øker sannsynligheten betraktelig for at du greier å holde på kunden fra første besøk.

I samarbeid med Optus Studio gir Optus Digitalbyrå liv til din nettside. Med våre wireframes får du testet om oppsettet og  strukturen på den planlagte siden oppfyller dine ønsker og krav. Dessuten blir det tydelig om det finnes tilstrekkelig med lenker på logiske plasseringer på nettsiden. Wireframes er også viktige for å se hvordan din grafiske profil skal implementeres på nettsiden for best gjenkjennelseseffekt, og hvilke farger som bør dominere for å gi den beste brukeropplevelsen.

Gode wireframes gir bedre nettsider, som igjen bidrar til at din bedrift virker seriøs,  gjennomført og serviceinnstilt.

Lag en brukervennlig nettside.

ØNSKER DU HJELP MED WIREFRAMES?

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen