WORKSHOP

Noen deler av markedsføringen kan det være best å styre selv, men det er ikke alltid så lett å komme i gang eller vite hva som er riktig strategi. I disse tilfellene kan vi tilby en skreddersydd workshop for din bedrift. Våre eksperter vil gi deg et rammeverk og tilføre dine ansatte tilstrekkelig kompetanse til å utføre planen vi sammen har utviklet.

En workshop hjelper deg med å komme i gang

En god start er i mange tilfeller halve jobben. Vår erfaring er at med riktig, innledende veiledning, har de fleste bedrifter nok interne ressurser til å løse de fleste oppgaver. Under våre strategiske workshops vil deres nøkkelpersoner få en mal å jobbe etter, og tilstrekkelig kompetanse til å gjøre jobben selv.

Med workshop får du noe unikt og brukervennlig

Når vi holder workshop med kunden er det én ting som går igjen, nemlig “den gode historien”. Hva gjør at du skiller deg fra konkurrentene? Nettsiden skal være informativ og ha god informasjonsstruktur. På nettsider med altfor mye og dårlig strukturert informasjon, opplever mange at det kan være vanskelig navigere og finne klare svar på spørsmål.

Vi i Optus Digitalbyrå bistår med å skrive innhold og strukturere det på en god måte. Noen av kundene våre vil skrive innhold selv, og da jobber vi kun med gjennomlesning og struktur. Vi erfarer at våre kunder setter stor pris på bilder og video, og gjennom Optus Studio kan vi bistå med dette.

Design og sidestruktur

Med en sidestruktur, eller “wireframe”, som vår designer lager sammen med kunden, setter vi rammene for strukturen på nettsiden. Ofte starter vi med dette  under workshopen, for kunden har gjerne ønsker for hvordan nettsiden skal se ut. Vår designer lager tre til fire skisser basert på våre samtaler. I etterkant av dette gjennomfører vi en tilbakemeldingsrunde, før designeren fullfører wireframen.

Kravspesifikasjon

Hva ønsker du å oppnå med markedsføringen din? Hvilke ambisjoner har du? Skal nettsiden snakke med andre systemer? Dette er typiske spørsmål vi går gjennom under en workshop. Når dette er gjennomført, vil utvikleren se på hvilke plattformer og systemer som passer best for ditt behov, og lage en kravspesifikasjon med det som bakgrunn. En kravspesifikasjon er en systematisk beskrivelse av ønskede egenskaper hos produktet du bestiller. Selv om dette er ikke en like kreativ del av markedsføringen, er det et kritisk punkt i planleggingen av vårt arbeid.

Våre strategiske workshops

Sosiale medier

Sosiale medier skal være personlige og speile bedriftens sjel. Derfor er det fordelaktig at dette er noe du styrer selv. Vi viser deg hvordan du kan engasjere din målgruppe i de riktige kanalene.

Blogg

Blogg er en utmerket plattform for å posisjonere din bedrift som en rådgiver og autoritet på ditt felt. Vi hjelper deg med idéer til innhold og lager en publiseringsplan som passer dine interne ressurser.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er fortsatt den mest kostnadseffektive markedsføringen du kan gjøre. Vi lærer deg hvordan du kan bruke e-post til å skaffe nye kunder og bygge lojalitet blant eksisterende.

SEO

SEO handler i stadig større grad om å skape godt innhold. Vi lærer deg å skrive på en måte som både leserene og søkemotorene liker, og som gir gode rangeringer på relevante søk for din bedrift.

Vi hjelper deg å lykkes

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Vi kan heve kompetansen hos dine ansatte og utforme malverk som dine nøkkelpersoner kan følge for å lykkes med digital markedsføring.

HENGER DU ETTER?

KLAR FOR Å LYKKES DIGITALT?
DU HAR INGEN TID Å MISTE.

Book et uforpliktende møte

Book et uforpliktende møte

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en rådgiver ta kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Få en gratis SEO-analyse av din nettside

Legg inn din kontaktinformasjon og nettsideadresse, så vil vi sende deg en rapport så snart SEO-analysen av din nettside er klar.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud

Legg inn din kontaktinformasjon, så tar en rådgiver kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen

Få en markedsanalyse for din bedrift

Få en markedsanalyse for din bedrift

Legg inn din kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere ta kontakt for å gi deg mer informasjon.

Personvern

Du hører fra oss i løpet av dagen